Κατασκευή eShop με στόχο τις πωλήσεις

Κατασκευή eShop με στόχο τις πωλήσειςΚατασκευή eShop στην otherwise σημαίνει πωλήσεις. Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, βελτιστοποιούμε και προωθούμε eShop με κύριο στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεων. Εξάλλου οι πωλήσεις είναι και ο λόγος δημιουργίας τους.

Στην κατασκευή eShop η μέτρηση της αποτελεσματικότητα γίνεται μέσω του λεγομένου Convertion Rate. Επι της ουσίας το Conversion Rate είναι το ποσοστό μετατροπής των επισκεπτών ενός eShop σε πελάτες που πληρώνουν και υπολογίζεται διαιρώντας τις ολοκληρωμένες αγορές με τον αριθμό επισκεπτών του ηλεκτρονικού καταστήματος σε μια συγκεκριμένη περίοδο.

Για μια αποτελεσματική κατασκευή eShop παίζει ρόλο ο ελκυστικός σχεδιασμός, η ευκολία στην χρήση και η σαφήνεια ως προς τις λειτουργίες του και τις δυνατότητες που δίνονται στον εν δυνάμει αγοραστή.

Παρόλα αυτά το ποσοστό του conversion rate είναι συνήθως χαμηλό αλλά υπάρχουν ήδη εφαρμοσμένοι μέθοδοι αύξησης του. Ενημερωθείτε σχετικά με αυτές τις μεθόδους αλλά και γενικότερα για το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ.

 

Κατασκευή eShop με ελκυστικό σχεδιασμό

Κατασκευή eShop με ελκυστικό σχεδιασμόΜπορούμε να «συντονιστούμε» εύκολα. Με μεγάλη εμπειρία στον ηλεκτρονικό και έντυπο σχεδιασμό μπορούμε να μπούμε γρήγορα στο «πετσί του ρόλου» και να δημιουργήσουμε την εικόνα του eShop που περιμένει να δεί ο υποψήφιος αγοραστής σύμφωνα με το προϊόν που αναζητά.

Η κατασκευή eShop σήμερα ζητά καθαρό σχεδιασμό (Clean cut design) και προσαρμοστικότητα στον χαρακτήρα της οικογένειας των προϊόντων του.

Ένα από τα πρώτα και βασικα στοιχεία για ένα καλό Conversion Rate και φυσικά μικρό Bounce rate (Ποσοστό Εγκατάλειψης) είναι η αρχική εικόνα και εντύπωση του χρήστη.

 

Κατασκευή eShop με ταχύτατη εύρεση προϊόντων

Κατασκευή eShop με ταχύτατη εύρεση προϊόντων

Για κατασκευή eShop με ταχύτητα στην εύρεση προϊόντων, εκτός από την αρχιτεκτονική της σελίδας και τον σχεδιασμό, χρειάζονται εργαλεία που να δίνουν την δυνατότητα στο χρήστη να βρίσκει εύκολα αυτό που ψάχνει.

Σε αυτό παίζουν μεγάλο ρόλο οι λειτουργίες αναζήτησης με πολλαπλά φίλτρα που προσφέρουμε στους χρήστες. Σύμφωνα με κριτήρια και χαρακτηριστικά προϊόντων ο χρήστης μπορεί να μειώσει τον αριθμό των αποτελεσμάτων φτάνοντας στον προορισμό του γρηγορότερα.

 

Κατασκευή eShop με γρήγορο «φόρτωμα»

Κατασκευή eShop με γρήγορο "φόρτωμα"Μια σημαντική παράμετρος για την επιτυχία στην κατασκευή eShop είναι να φορτώνει γρήγορα. Αυτό συμβαίνει γιατι ένα αργό στην φόρτωση site επηρεάζει καταρχήν την κατάταξη στο Google και τις μηχανές αναζήτησης καθώς επίσης σύμφωνα με έρευνες μειώνει τις πωλήσεις κατά σχεδόν 1%.

Υπάρχουν κάποιες τεχνικές βελτιστοποίησης που εφαρμόζουμε, συμβουλευόμενοι και το Google Page Speed, όπως το Cashing (το οποίο ουσιαστικά είναι η αποθήκευση των σελίδων σε προσωρινή μνήμη ώστε να εμφανίζονται στον χρήστη σε μηδενικό χρόνο) και φυσικά εξαρχής την δομή του κώδικα και την βελτιστοποίηση των αρχείων εικόνας που περιέχει η σελίδα ανάλογα με την θέση και το μέγεθος που εμφανίζονται.

 

Κατασκευή eShop με Facebook, Twitter & Google Login

Κατασκευή eShop με Social Login

Απαλλάξτε τους πελάτες σας από την διαδικάσια πιστοποίησης χρήστη δίνοντας τους την δυνατότητα να συνδεθούν μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook, το Twitter και το Google.

Η σύνδεση στο eShop μέσω των κοινωνικών δικτύων αυξάνει το ποσοστό μετατροπής και πωλήσεων κάνοντας πιο εύκολο το Check out για τον χρήστη.

 

Κατασκευή eShop με Search Engine Optimization (SEO)

Κατασκευή eShop με Search Engine Optimization (SEO)Μειώστε τα έξοδα προβολή του eShop σας και βγείτε «μπροστά» στις μηχανές αναζήτησης. Ένα από τα σημαντικότερα βήματα για ένα επιτυχημένο – κερδοφόρο eShop είναι η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης..

Με κάθε κατασκευή eShop αλλά και κατα την διάρκεια λειτουργίας του πρέπει να δίνουμε έμφαση στην φιλικότητα της ιστοσελίδας καθεαυτής αλλά και του περιεχομένου που εισάγουμε. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

 

Κατασκευή eShop με συνδεσιμότητα σε υπηρεσίες και άλλα συστήματα

Κατασκευή eShop με συνδεσιμότητα σε υπηρεσίες και άλλα συστήματαΕπιλέγοντας την κατασκευή eShop με εμάς έχετε την δυαντότητα να κάνετε χρήση πολλών επιπλέον δυνατοτήτων, όπως την διασύνδεση του με την υπηρεσία Google Analytics όπυ εισάγοντας δεδομένα παραγγελλιών, προϊόντων, τζίρου και άλλων μπορούμε να βελτιώνουμε σημεία σύμφωνα με την πηγή της επισκεψιμότας του eShop σας.

Επιπλέον έχουμε τη δυαντότητα να συνδέουμε το eShop με τα περισσότερα από τα ERP συστήματα που είναι εγκατεστημένα στην αγορά επιτυγχάνοντας έτσι την μείωση του χρόνου εισαγωγής δεδομένων, τον έλεγχο της διαθεσιμότητας και την αυτόματη καταχώρηση των στοιχείων τιμολόγησης των πελατών.

 

Κατασκευή eShop σημαίνει otherwise

Η ομάδα μας περιμένει την δική σας πρόκληση. Δείτε δείγματα εργασιών μας και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την κατασκευή eShop που σας ενδιαφέρει.