Υπηρεσίες Σχεδιασμού

… με δημιουργικότητα, μοναδικότητα, υψηλή αισθητική και «μαρκετίστικη» διάθεση. Η εμπειρία μας στις υπηρεσίες σχεδιασμού και στα «τυπωμένα» είναι μεγάλη, και το μεγάλο μας ατού είναι ότι μπορούμε εύκολα να μπούμε στο «πετσί του ρόλου» και να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις και το ζητούμενο κάθε «δουλειάς» δίνοντας στο πελάτη το κατάλληλο αποτέλεσμα για την επιτυχία. Στα δείγματα εργασιών μας θα δείτε πολλά project από πολύ διαφορετικούς πελάτες και τομείς δραστηριότητας.

Υπηρεσίες Σχεδιασμού Εντύπων | otherwise.grΥπηρεσίες Σχεδιασμού Εντύπων…

… που από την πρώτη εντύπωση κερδίζουν την προσοχή! Σχεδιάζουμε όλων των ειδών τα έντυπα από ένα απλό flyer, δίπτυχο ή folder έως εταιρικά έντυπα, περιοδικά και καταλόγους προϊόντων. Προσφέρουμε το σύνολο των υπηρεσιών από την φωτογράφηση, και το δημιουργικό έως την σελιδοποίηση, την εκτύπωση σε συνεργάτες μας και την παράδοση στο χώρο σας.

 

Υπηρεσίες Σχεδιασμού Διαφημιστικών Καταχωρήσεων | otherwise.grΥπηρεσίες Σχεδιασμού Διαφημιστικών Καταχωρήσεων…

… που βγάζουν μάτι από την πρώτη ματιά, κατακτώντας το κοινό και στα πιο πολυσέλιδα έντυπα και μέσα προβολής. Θα το διαπιστώσετε ρίχνοντας μια ματιά στα δείγματα εργασιών μας.

 

Υπηρεσίες Σχεδιασμού Υπαίθριας ΔιαφήμισηςΥπηρεσίες Σχεδιασμού Υπαίθριας Διαφήμισης…

… σας καλύπτουμε εμείς σχεδιάζοντας όλες τις αποτελεσματικές εφαρμογές υπαίθριας διαφήμισης, από μια απλή αφίσσα μέχρι και το «ντύσιμο» οχημάτων. Πολλές από τις εφαρμογές της υπαίθριας διαφήμισης όπως η αφίσσα κυκλοφορούν επίσης στο διαδίκτυο.

 

Υπηρεσίες Σχεδιασμού Σκίτσων, Cartoon & ComicsΥπηρεσίες Σχεδιασμού Σκίτσων, Cartoon & Comics…

… πιο γρήγορα και από την σκιά μας, και ασχέτως το ύψος των Ντάλτον… συγνώμη των απαιτήσεων μπορούμε να σχεδιάσουμε τα πάντα… μα πραγματικά… τα πάντα. Πολλά projects πελατών αλλά και δικά μας έχουν στηριχθεί σε αυτή την δυνατότητα μας, όχι μόνο να φτιάχνουμε όμορφα σκίτσα… αλλά να «παράγουμε» σκίτσα.

 

Υπηρεσίες Σχεδιασμού Συσκευασίας ΠροϊόντωνΥπηρεσίες Σχεδιασμού Συσκευασίας Προϊόντων…

… για να μην φάτε πακέτο σας το πακετάρουμε εμείς! Με σύγχρονο σχεδιασμό στην φιλοσοφία του branding και την τεχνογνωσία όλων των τεχνικών εκτύπωσης σε οποιοδήποτε υλικό συσκευασίας. Η συσκευασία ενός προϊόντος είναι ότι η εταιρική ταυτότητα για μια επιχείρηση, είναι η βενζίνη που θα κινεί τα οχήματα σας να παραδίδουν τα προϊόντα σας.